szolgáltatásunk | kapcsolat | admin

Szűrés újraindítása
Ingatlan
eladó (2)
Tipus
mezõgazdasági tanya (1)
erdő (1)
Elhelyezkedés
Pest megye (2)
Hernád (1)
Tahitótfalu (1)
vissza
Ár
20-30 millió Ft. (1)
100-200 millió Ft. (1)
Telek
4000-10000m2 (1)
10-100 hektár (1)

eladó / kiadó mezőgazdasági

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindazoknak ajánlom akik közel a városhoz,gazdálkodni,lovakat tartani,vagy csak pihenésre vágynak.Budapesttől 50km-re Frekventált helyen könnyen elérhető M5-ös és az 5-ös főút között Hernádon a vasút állomástól 500m-re,LOVAS INGATLAN 8683nm-es telken.14boxos istálló kialakítva önitatós,nyerges boxos,takarmány tároló,bekerített futtató,lószállító.Személyzeti lakhatás.egy két generációs(70nm-es+50nm-es)külön építésű családi házak 8683nm-es fúrt kutas,szerelő aknás garázzsal+2 fedett garázzsal eladó.Az első ház 2 külön nyíló szobák,nappali,konyha,étkező,fürdő szoba.Második ház 1szoba konyha kamra fürdő szoba.A pincében található vegyes tüzelésű kazán biztosítja a két ház fűtését.
Hernád
belterület
földszinti kertkapcsolatos
mezõgazdasági tanya
3 szobás
120 m² telek: 8683 m²
eladó
22.8 M Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elhelyezkedés
Dunakanyar külterületén fekszik. Keletről és délkeletről zártkertekkel, a többi oldalról külterületi erdőkkel, gyepekkel határos. A 316 méter magas hegység oldalában fekszik.

Tájképi adottságok
A terület sajátossága hogy a belterület és a Duna-Ipoly nemzeti Park között helyezkedik el. Tájképi adottságait elsősorban a terepadottságok, és a növényzet határozza meg.

Nyugati irányban széles kilátás nyílik a Visegrádi hegység Duna felőli első hegyláncára - a Vöröskő-hegytől a Pap-hegyig. Északra a kilátást Dunabogdány és a Csádi hegy panorámája zárja. Legtávolabbi kilátás keleti irányban nyílik - Duna, Szentendrei-sziget, Vác környékével és a Vác fölötti hegyek. A déli panoráma a Visegrádi-hegységre nyílik.
A területen egyes helyeken elöregedett cseresznyések, ligetes növényzet találhatók.

Közlekedés
A terület közvetlenül kapcsolódik a beépített területekhez. Így úttal, közművel viszonylag könnyen ellátható. A Dunától a hegyek felé haladva lazuló intenzitású területhasználat alakult ki: lakóterület, üdülőterület, zártkertek.
Budapest felöl, északi irányból: a 11.számú főúton, majd onnan a zártkertek meglévő földútjain közelíthető meg. Dél-kelet felöl szintén a 11.-es főúton, majd a már meglévő lakóterületen (aszfalt utak), és az üdülőterület földútjain közelíthető meg.
JELENLEG MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET, NEM PARCELLÁZHATÓ!
Tahitótfalu
Tahi
erdő

telek: 276000 m²
eladó
108 M Ft
A lista további oldalai..
1
Vargascom Bt.
E-mail :
Tel :