szolgáltatásunk | kapcsolat | admin

Szűrés újraindítása
Ingatlan
eladó (1)
Tipus
erdő (1)
Elhelyezkedés
Pest megye (1)
Ár
100-200 millió Ft. (1)
Telek
10-100 hektár (1)
vissza

eladó / kiadó mezőgazdasági

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elhelyezkedés
Dunakanyar külterületén fekszik. Keletről és délkeletről zártkertekkel, a többi oldalról külterületi erdőkkel, gyepekkel határos. A 316 méter magas hegység oldalában fekszik.

Tájképi adottságok
A terület sajátossága hogy a belterület és a Duna-Ipoly nemzeti Park között helyezkedik el. Tájképi adottságait elsősorban a terepadottságok, és a növényzet határozza meg.

Nyugati irányban széles kilátás nyílik a Visegrádi hegység Duna felőli első hegyláncára - a Vöröskő-hegytől a Pap-hegyig. Északra a kilátást Dunabogdány és a Csádi hegy panorámája zárja. Legtávolabbi kilátás keleti irányban nyílik - Duna, Szentendrei-sziget, Vác környékével és a Vác fölötti hegyek. A déli panoráma a Visegrádi-hegységre nyílik.
A területen egyes helyeken elöregedett cseresznyések, ligetes növényzet találhatók.

Közlekedés
A terület közvetlenül kapcsolódik a beépített területekhez. Így úttal, közművel viszonylag könnyen ellátható. A Dunától a hegyek felé haladva lazuló intenzitású területhasználat alakult ki: lakóterület, üdülőterület, zártkertek.
Budapest felöl, északi irányból: a 11.számú főúton, majd onnan a zártkertek meglévő földútjain közelíthető meg. Dél-kelet felöl szintén a 11.-es főúton, majd a már meglévő lakóterületen (aszfalt utak), és az üdülőterület földútjain közelíthető meg.
JELENLEG MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET, NEM PARCELLÁZHATÓ!
Tahitótfalu
Tahi
erdő

telek: 276000 m²
eladó
108 M Ft
A lista további oldalai..
1
Vargascom Bt.
E-mail :
Tel :